Tarieven, voorwaarden en beschikbaarheid

De volgende tarieven gelden vanaf 1 januari 2019.

Kamer per nacht € 79,-

Iedere volgende nacht € 65,-

Deze prijs is gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Bij een verblijf van 1 persoon is er per nacht een korting van € 10,-.

Deze prijs is inclusief ontbijt, toeristenbelasting en gebruik van (eenvoudige) fietsen.

Toeslagen:

Baby € 5,- per nacht

Hond € 5,- per nacht

Voorwaarden

Het verschuldigde bedrag kan vooraf worden overgemaakt of bij aankomst contant worden voldaan.

De kamer is beschikbaar vanaf 16:00 uur en moet vanaf 11:00 uur op de dag van vertrek worden verlaten, tenzij anders afgesproken.

De reservering is tot stand gekomen als wij u een bevestigingsmail hebben gezonden.

De reservering kan altijd binnen 24 uur na boeking kosteloos geannuleerd worden. Verder geldt dat tot 10 dagen voor aanvang van het verblijf kosteloos geannuleerd kan worden. Tussen 10 dagen en 6 dagen voor aanvang wordt 50% van de verblijfskosten in rekening gebracht. Als u korter dan 6 dagen van tevoren annuleert, dient u het hele bedrag te betalen. Mocht de kamer alsnog worden verhuurt in de betreffende periode, dan vervalt uw betalingsverplichting.

Beschikbaarheid:
(In deze module kunt u zien of de Haemelt nog beschikbaar is. In de automatisch gegenereerde tarieven in onderstaande module van bedandbreakfast.nl  zijn geen kortingen verrekend bij een verblijf van meerdere dagen, en geen toeslagen bij het meenemen van kind of huisdier of voor onze Arrangementen. Uiteraard krijgt u bij boeken eerst een offerte met de juiste bedragen.)